SaraLejonhjerta

Alla inlägg under mars 2011

Av Sara Lejonhjärta - 27 mars 2011 23:56

Tänkte berätta lite om min helg, 
I fredags drog jag till norrköping och shoppade lite med alexandra och micke. Jag fick med mej ett par skor och två piercingar hem,  haha faktiskt mer än planerat. Alexandra och jag sprang till bussen och gick sedan hem till mej, jag piercade henne i underläppen(mitten) Det blev sjukt snyggt! Sedan piercade vi mej i underläppen på högra sidan eftersom jag redan hade på vänster : d Så nu har jag snakebites igen, I love it!


Vi drog sedan vidare till mogata där vi var med Emil Jocke & Fredda, trevligt trevligt, det blev film mys med mycket galna händelser.. xd
Sen gick jag hem till pappa iallafall och dittade på let´s dance finalen med halva familjen, mysigt! Fast jag hatar programmet! xd
Systeryster skjutsade hem mej till söderköping sen iallafall låg jag och tittade på filmen " pojkarna i mitt liv" en gammal film som jag bokstavligt talat ÄLSKAR! så sjukt bra! trots att jag gråter varje gång jag ser den.. haha!


 I går vaknade jag o mådde så sjukt konstigt jag bara låg o grät i flera timmar, det blev bara för mycket helt enkelt, jag verkligen hatar när allt händer samtidigt. Aja sen kom Erik iallafall och vi bara tog det lugnt, på kvällen gick vi till en kina resturang här i söderköping och han bjöd mej på middag, Sååå mysigt :') Tack älskling!! Efter maten drog vi hem till kalle o chillade med honom och empa, kul o mysigt haha : ) Sen ut och sedan hem. 

Idag kom mormor & morfar "kusinen"emil och hans flickvän emelie hit och firade mej, erik var också med såklart : ) Jag fick pengar och en lampa! Tack! :D
Just nu sitter jag och spelar gitarr med lillebrorsan Mysigt : )
Snart blir det väll att sova, kommer endå inte orka upp till skolan så kommer gå som en zombie ! haha! Just det, jag har färgat håret svart  också, och det snöar.. haha blandade känslor.. Skepp och hoj! 
   

Av Sara Lejonhjärta - 26 mars 2011 16:34

Erik är bäst : )

Av Sara Lejonhjärta - 23 mars 2011 22:11

Halloj!
jaa, idag är det då min födelsedag, o jag har fått en massa grejer :d
Kan lägga upp bilder om någon vill se haha!
Dagen har varit jätte bra! bortsett från alla pinsamma tillfällen då folk sjungit för mej.. haha(a)
Sjuk är jag också, feber, jätte ont i halsen, och jaa, hela kroppen, mindre kul när man fyller år osv.
Men men har hunnit med att träffa många av de bästa idag, I love it!
Nu ska jag fortsätta sitta här och chilla galet en stund, sedan krypa ner i sängen.
Hoppas ni har det bättre än jag!

 



Av Sara Lejonhjärta - 22 mars 2011 22:10

Vaknade av att alexandra ringde, hon kom hit o vi pluggade, vilket inte gick så bra..Sen bestämde vi oss för att cykla hem till min mamma och hämta min moppe, så vi satte oss på en varsin fallfärdig cykel och började trampa.. 9km i motvind.. STORMvind var det också..det kan vara det jobbigaste på länge haha! ett tag blåste det så mycket att vi fick leda cyklarna för vi inte kom någonstans när vi trampade-.-' Vi kom fram efter en bra stund iallafall, men självklart så startade inte moppen, vi ringde efter erik kalle och robin som kom o kollade på skiten, men det slutade med att vi åkte med alexandras mamma till willys, alla utom robin. Vi köpte kött, korv, korvbröd, läsk osv,.  Drog hem till mogata och tände grillen. Det blev em måltid fyld av galna skratt attacker och tårar från vissa håll, haha lilla alexandra! Nu sitter jag iallafall och pluggar som ett djur för ett prov jag har imorgon, på min födelsedag o allt : ( menmen det kommer inte gå bra alls för jag kan inte lära mej skiten. Jag vill bara lägga mej och sova-.-
Vi hörs.
   

Av Sara Lejonhjärta - 21 mars 2011 16:35

Studiedag idag som sagt, vaknade av att det blåste storm ute! Har mitt rum i ena hörnet av vårat hus så det viner sjukt mycket när det blåser, ett fönster i rummet intill hade blåst upp också så det stod och slog. Jag fick nog och gick upp helt enkelt. hade ett "trevligt" samtal med en tjej, haha vilken brud! Jag tar visserligen inte åt mej, men vafan lixom! ursäkta att jag svär men seriöst så patetisk!
Aja nog om det, vill bara säga att min pojkvän är det bästa som finns! och mina underbara vänner såklart!
   

Av Sara Lejonhjärta - 20 mars 2011 23:25

  Jag ser så glad ut och sånt bra så jag slänger upp denna fina "vattenfärgpåbenen"bilden.
 

Okej, jag är sämst på att hålla igång bloggen, men nu när jag trodde allt var över och det var dags att försöka glömma händer det såklart en ny grej, kul KUL! Jag har verkligen ingen blogg lust nu heller, men kanske skriver imorgon eftersom det är studiedag då.
   

Av Sara Lejonhjärta - 12 mars 2011 01:02

Alltså TACK! 
Jag får så fina kommentarer här på bloggen och irl också, hänt flera gånger att det kommit fram folk och frågat om det är jag som är "sara lejonhjärta" och sedan gett mej jätte fina komplimanger och verkligen ger mej kraft att fortsätta med det jag gör, lixom blogga om mitt liv, det är ju ganska privata saker, men att göra detta hjälper både mej och endel som läser, vilket gör mej glad! Och när tjejgruppen kommer igång så ska jag verkligen göra mitt bästa för att det ska bli sjukt bra!
Vet inte riktigt vad jag ska skriva nu, mina tankar är helt omtumlade, men vi hörs!

   

Av Sara Lejonhjärta - 9 mars 2011 20:06


Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.

Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Jag vill absolut inte byta liv med någon, inte en chans, kan inte förklara varför,. det bara e så.


Dag 18 – Vad jag åt idag.
Idag har jag ätit riktigt dåligt, ingen frukost, ingen lunch, bara middag vilket blev köttfärs sås och pasta samt en god sallad.


   


Ovido - Quiz & Flashcards